MediaFront Interactiv

Solutii complete de marketing online.

Generare de rezultate masurabile

Internetul este mediul cel mai putin costisitor din punct de vedere al generarii de rezultate. O campanie online poate avea, de multe ori, mai mult succes decat o campanie complexa in audio-vizual.

MF Interactiv este divizia MediaFront ce reuneste servicii complete de marketing si identitate online.

Ce tipuri de proiecte dezvoltam?

Identitate online - realizare logo, micrositeuri & siteuri de prezentare, site-uri corporate, prezentari interactive in cadrul siteurilor deja existente

Consultanta online - analiza usability si trafic pe siteul actual, analiza competitie, seo - optimizare pentru motoarele de cautare, lo - optimizare pentru generarea de leaduri, alte propuneri de optimizare

Media Planning / Buying - dezvoltare si optimizare campanii de promovare - advertising online atat prin bannere, cat si de tip CPC (cost-per-click).

Online Marketing - email marketing (newsletter), seo, marketing prin afiliere

Social Media Projects

In acelasi timp, va recomandam serviciile de PR (comunicate de presa, evenimente online, bloguri corporate) oferite de divizia MF Online PR si serviciile de proiecte neconventionale (virale, proiecte wom, proiecte cu continut generat de utilizatori), dezvoltate de divizia MF Unconvetional.

Cum dezvoltam

Fiecarui proiect ii sunt alocati cinci pasi, esentiali in evolutia sa:

Research & Strategie: in prima faza, punctam principalele caracteristici ale produsului ce urmeaza sa fie dezvoltat. Le comparam cu cele ale concurentei si conturam cele mai performante proprietati definitorii.

Creatie: Copywriting & Design: odata ce prima faza a fost finalizata, continuam cu conturarea, atat la nivel grafic, cat si la nivelul cuvintelor. Dezvoltam atat textele ce vor sustine informational produsul creat, cat si elementele grafice.

Implementare: Programarea proiectului: moment in care imaginile devin cod, iar codul devine un produs aproape final

Testarea produsului: atat echipa interna, cat si doi colaboratori externi, testeaza fiecare functionalitate a produsului ce urmeaza sa fie lansat.

Lansarea produslui: insotita de serviciile de online PR pe care le oferim, lansarea nu trebuie sa respecte numai deadline-ul stabilit, dar si sa se identifice cu un produs final si complet.

Optimizarea produsului: produsul lansat genereaza rezultate? In mod sigur se poate chiar si mai bine! Pentru asta reluam periodic procesul de optimizare


Tel: 0723 660 330

Oferta personalizata:

Va invitam sa completati formularul de mai jos pentru a discuta o oferta de servicii online personalizata:

Nume & Prenume

Companie:

Telefon

Email:

Comentarii / Intrebari