MediaFront Online PR. Comunicare de incredere.

PR-ul, din offline in online.

Transformarea relatiilor publice

Relatiile publice sunt esentiale in evolutia unei companii, atat la nivel intern, cat si la nivel extern. Relatiile publice coordonate eficient sustin transparenta unei companii si confera incredere clientilor si angajatilor acesteia.

In ultima perioada, eficienta campaniilor de relatii publice in mediul offline are un trend descendent. Iar principalul motiv este ca publicul, de la clienti la partneri si angajati, cauta si gaseste informatia mult mai usor in mediul online.

MF OnlinePR este divizia MediaFront ce faciliteaza comunicare institutionala, interna si externa, in mediul online. Ajutam companiile sa vorbeasca publicului pe intelesul si in locul unde il regaseste cel mai eficient.

Printre serviciile de OnlinePR pe care le oferim, se numara:

  • PR Intern - Stimularea comunicarii interne, prin intermediul newsletterelor si prin optimizarea sistemelor de intranet
  • Comunicate de presa online
  • Proiecte integrate de e-socializare a brandului
  • Prevenirea si gestionarea situatiilor de criza (proactivitate in comunicare brandului si intervenii prompte in cazul transmiterii de catre terte persoane / companii au o atacuri / reclamatii in mediul online
  • Sustinerea evenimentelor offline si generarea de interes pentru acestea in mediul online
  • Monitorizarea mass-media online

Proiectele de PR online va sustin in demersurile de promovare a companiei si va asigura prezenta in mediul social online. Va invitam sa ne contactati pentru a discuta dezvoltarea unui proiect de acest tip.


Tel: 0723 660 330

Oferta personalizata:

Va invitam sa completati formularul de mai jos pentru a discuta o oferta de servicii online personalizata:

Nume & Prenume

Companie:

Telefon

Email:

Comentarii / Intrebari